Direct naar de inhoud.

Brommobiel aanpassen

Bent u wegens omstandigheden niet in staat om op de traditionele wijze een brommobiel te besturen?

Het aanpassen van een brommobiel is mogelijk. Je kan hem zo laten maken als je zelf wilt. Denk hierbij aan: handbediening, gas geven met het andere been, enzovoort.

Onze werkwijze

De werkwijze is heel simpel. Voor het aanpassen van brommobielen werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf hier in de buurt. Die kunnen wij opbellen om vervolgens direct een prijs te krijgen over wat het gaat kosten. Gaat u akkoord met de prijs? Dan zorgen wij voor de rest van het proces dat alles goed geregeld wordt. Wij brengen de brommobiel heen en halen het voertuig weer op. Het transport hiervan rekenen wij geen kosten voor mits de brommobiel bij ons is aangeschaft. Heeft u de brommobiel niet bij ons vandaan? Dan zullen wij u rechtstreeks doorverwijzen naar het bedrijf.

Belangrijk om te weten

Het is belangrijk om te weten dat als u een brommobiel hier aanschaft inclusief de brommobiel aanpassing. De kosten van de aanpassing er nog overheen komen en wij hier geen invloed op hebben. Wij verdienen hier ook niks aan. Het transport heen en weer is een stukje service wat we verlenen na aankoop van een brommobiel.

Is u iets nog onduidelijk?

Is er nog iets onduidelijk? Of wilt u graag een offerte? Neem gerust contact met ons op: 0599-769061 of mail ons: info@tdeman.nl