Direct naar de inhoud.
TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header

Financiering

U kunt via TDM Motorhandel ook een bij u passende financieringsvorm bewerkstelligen. TDM Motorhandel werkt daarvoor samen met DTC (Dealer Totaal Concept). Hieronder leest u de vele mogelijkheden die u geboden kunnen worden. Vanwege privacy redenen zal u ten alle tijde rechtstreeks contact hebben met DTC. Heeft u eenmaal de juiste financiering afgesproken met DTC dan nemen wij het weer van u over!


DOORLOPEND KREDIET
DTC CREDITCARD
BETALINGSBESCHERMING
PERSOONLIJKE LENING


 

DOORLOPEND KREDIET

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. Dealer Totaal Concept adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de auto. Een maandelijkse aflossing van 2% van het kredietbedrag is gangbaar, maar indien u dit om persoonlijke redenen wenst, kunt u ook verstaan met een aflospercentage van 1.5% of 1% van het kredietbedrag.

U kunt ook alleen volstaan met het betalen van de rente van het uitstaande saldo. Uw maandberagen zijn dan extreem laag. Aangezien u bij deze kredietvorm altijd boetevrij vervroegd mag inlossen en de eventuele afgeloste bedragen weer mag opnemen, bepaalt u dus zelf de looptijd van uw krediet.

Ga voor mogelijkheden met uw doorlopende krediet naar deze speciale pagina. KLIK HIER!

Naar boven


DTC CREDITCARD

De DTC Card is een echte creditcard met, voor uw klant, een gratis uitgestelde betaling van 53 dagen. Dit is het betaalmiddel om reparatie, onderhoud of accessoires snel en gemakkelijk te betalen tot een bedrag van 5000,-.

Naar boven


BETALINGSBESCHERMING

Veel klanten van Dealer Totaal Concept maken gebruik van de unieke betalingsbescherming. Een geringe verhoging van uw maandbedrag of een iets langere looptijd van uw contract kan veel leed voorkomen. In ieder contract kan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, werkeloosheidsdekking en/of overlijdensdekking worden opgenomen.

Naar boven


PERSOONLIJKE LENING

De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variren tussen 12 en 96 maanden. Hoe langer de looptijd, des te lager de maandlasten. Net als bij Doorlopend Krediet is het verstandig om de looptijd in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de auto. De rente over het geleende bedrag blijft gedurende de looptijd gelijk.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden met uw Persoonlijke Lening.

Naar boven