Direct naar de inhoud.

Haal bij TDM uw brommobiel rijbewijs!

Brommobiel - 45km auto rijles bij tdm

Waarom zou ik in een 45km auto gaan rijden?

De brommobielen vandaag de dag hebben veel luxe en een sportieve uitstraling en er zijn steeds meer elektrische modellen te koop. Bovendien betaal je geen wegenbelasting. Ideaal voor mensen die heel weinig kilometers rijden, maar binnen een bepaalde cirkel wel mobiel willen zijn.

Automobilisten die in het bezit zijn van het rijbewijs A en/of B kunnen zo achter het stuur van een brommobiel stappen.

Dit rijbewijs is vanaf zestien jaar en er is geen leeftijdsgrens. Om klanten vertrouwd te maken met het rijden in een brommobiel, bieden we rijlessen aan.

Hoe haal ik mijn brommobiel rijbewijs en hoe gaat alles in zijn werking?

De klanten krijgen les in een brommobiel van TDM Scooters en Brommobielen (Zie foto).

Het aantal lessen is afhankelijk van de klant. Soms zijn enkele lessen nodig, soms duurt het wat langer om het voertuig te beheersen. We gaan daadwerkelijk de weg op om twaalf bijzondere verrichtingen te oefenen (Hiermee onderscheiden wij ons van andere rijscholen). Het examen wordt op een afgesloten terrein bij het TT-circuit in Assen gehouden. In opmaat naar het examen houden we een eigen test examen op een terrein achter het voormalige pand van Frans Nooren.

Overige informatie over het behalen van uw brommobiel rijbewijs.

Voor de rijopleiding werkt TDM samen met Reintke rijopleidingen. De opleiding wordt gegeven door een ervaren instructeur van deze rijschool.

U wilt meer informatie? Neem dan contact op met Toon de Man (0599-769061) of met Harm Jan Reintke (06-58798031).

Of klik hieronder om naar het contact formulier te gaan