Direct naar de inhoud.
TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header

laatste nieuws

5,6,7,8 oktober 2017 staan wij met onze occasions en nieuwe Brommobielen scooters en eco trikes  op de OCCASIONSHOW in Zuidbroek 

Medio Februari 2018 gaan wij verhuizen naar veenstraat 22A te stadskanaal.

 

 

 

Occasion show Pagedal Stadskanaal 2017

vrijdag 10 februari van 10.00-21.00 uur za/zo 11-12 februari van 10.00-17.00 uur.

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe occasion auto, brommobiel, een scooter of gewoon even rond wil kijken en hiermee wat inspiratie wil op doen is er nu de occasionshow in Stadskanaal!

Een met zorg geselecteerd aanbod van diverse modellen van de bekende merken worden hier het weekend gepresenteerd. Wat de wensen van een nieuwe auto ook zijn, het uiterlijk, de opties, de prijs of duurzaamheid, alle categorieën komen aan bod. Met 250 auto’s, scooters en brommobielen (nieuw en gebruikt) is er voor een ieder wat wils en kan je profiteren van messcherpe prijzen en kortingsacties.

Mocht je de auto naar wens hebben gevonden, bevalt de kleur, het motorisch vermogen en alleen nog benieuwd naar het financiële plaatje? Dan is het mogelijk om een persoonlijk financieel advies op maat te krijgen, de bijbehorende verzekeringen worden aangekaart en de ins en outs worden besproken, heel eenvoudig onder één dak.

Wist je dat:
Wanneer het zo is dat je niet meer door de keuring heen komt van het autorijbewijs en je niet meer in je eigen auto mag rijden, je bij de gemeente kunt regelen dat het B-rijbewijs wordt omgezet naar een keuringsvrij AM-rijbewijs. Zo blijft je langer mobiel en kun je zorgeloos rijden in een 45 KM brommobiel.

onze winkel is zaterdag 11-2-2017 gesloten ivm met de occasion show!

 advertentie nieuws bode week 40-2015

Altijd mobiel!

Wanneer het zo is dat u niet meer door de keuring heen komt en u niet meer in uw eigen auto mag rijden kunt u bij de gemeente regelen dat uw B-rijbewijs wordt omgezet naar een keuringsvrij AM-rijbewijs.

Zo blijft u langer mobiel en kunt u zorgeloos rijden in een 45 KM brommobiel.

Wij helpen u graag om dit voor u te regelen.

TDM Senioren

 

 

 

 

 

 

1 Oktober 2015

Nu leverbaar de venti 50 in een mooie taupe kleur

de venti 50 is leverbaar vanaf € 1199.-

tegen meerprijs diverse accessoires leverbaar.

IMG_0404[1]

22 september 2015

IMG_1012vandaag is de service bus beplakt door Bert Smit reclame met prachtige reclame.

mooi en duidelijk