Direct naar de inhoud.
TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header

3 jaar motor garantie

3 JAAR MOTORGARANTIE CERTIFICAAT

Dit certificaat geeft u recht op 2 jaar extra motorgarantie. U heeft standaard 1 jaar of 6000 km garantie op uw scooter. Met dit certificaat heeft u recht op nog 2 jaar extra garantie of totaal 12000 km op uw motorblok, dus totaal 3 jaar motorgarantie. Dit certificaat is alleen geldig voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar.

De kosten voor dit certificaat zijn €79,95                                                                                        .motor garanie iva

 

ALGEMENE VOORWAARDEN 3 JAAR MOTORGARANTIE

 

Garantie afhandeling:

De 2 jaar extra garantie zal door IVA scooters alleen gegeven worden op de onderdelen van de scooter. De scooter moet bij een IVA erkende dealer aantoonbaar in het onderhoud zijn geweest. De onderdelen van uw motorblok zullen dan totaal extra 2 jaar, bovenop uw standaard 1 jaar garantie, GRATIS worden geleverd. Het arbeidsloon van uw IVA dealer komt wel voor uw eigen rekening, tenzij anders schriftelijk overeengekomen met uw IVA dealer. IVA scooters staat alleen garant voor de onderdelen. Uw scooter moet volgens het schema wat in uw onderhoudsboekje staat zijn onderhoud gehad hebben en het boekje moet afgestempeld zijn door uw IVA dealer. De garantie die gegeven wordt op het motorblok zal alleen op de slijtvaste onderdelen gelden.

 

Wel 2 jaar extra motorgarantie:

Carburateur, cilinder en zuiger, cilinderkop, inlaatspruitstuk, krukas, lagers van overbrengingshuis, nokkenas, oliepomp, startmotor, motorblokdelen.

Geen extra 2 jaar motorgarantie:

Achterkoppeling, kickstarter, v snaar, bendex, pakkingen, variateur en rollertjes.

Garantie vervalt:

Als de scooter wordt opgevoerd, na ondeskundig gebruik, na het niet tijdig nakomen van de onderhoudsbeurt/en, na met te weinig of geen olie te hebben gereden, wanneer men geen of niet volledig ingevuld onderhoudsboekje kan overleggen en na met verkeerde benzine is gereden.