Direct naar de inhoud.
TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header

Ligier

logo-ligier_0

Vanaf mei 2015 is TDM officieel dealer van Ligier en Microcar

Een berouwbare wagen die in Frankrijk gemaakt wordt. Ligier heeft met zijn ervaring op het gebied van motor techniek een van de grootse fabrieken van Europa en heeft daarbij een groot aandeel van de markt in handen.

De wagens van Ligier zijn in 3 modellen leverbaar  Dué, JS 50LS, JS50RC en de flex. Deze zijn weer leverbaar in vele kleuren en verschillende types en prijsklassen. .

De betrouwbare motoren die in twee soorten leverbaar zijn de standaard Lomberdini en de uitgebreide sterke rustige motor DCI waar ook weer vele extra’s op te verkrijgen zijn zoals o.a. een airco.

Op de motoren wordt standaard 2 jaar garantie gegeven.

Alle nieuwe wagens zijn uitgerust met het eazy parking technologie. Een exclusief systeem dat u helpt bij het inparkeren.  Bij het bedienen van de schakelhendel in de voor- of achteruit DUWT U ALTIJD HET REMPEDAAL IN. Laat dan  het rempedaal los en het voertuig gaat voor- of achteruit met een constante snelheid van 7 KM/uur. Het systeem schakelt  automatisch uit wanneer u de deur opent het voertuig neutraal zet of u de handrem aantrekt.

 VRED_2014_07_18_JS50L_34av_CLUB_blanc_1 VRED_2014_07_18_JS50L_34av_ELEGANCE_rouge_colorline_noir_1 VRED_JS66_2014_09_12_34av_CLUB_acores-beauty versions_flex_kipper