Direct naar de inhoud.
TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header TDM header

JS 50 RC

de kracht van sportiviteit en sensualiteit

 VRED_JS66_2014_09_12_34av_CLUB_nacre-beauty  VRED_JS66_2014_09_12_34ar_CLUB_graphite-beauty  VRED_JS66_2014_09_12_34av_CLUB_acores-beauty

sportiviteit en sensueel

Al bij de eerst oogopslag vervult de JS 50 RC u met plezier Het interieur verwelkomt u met een harmonieus samenspel van hoogwaardige materialen. Achter het stuur voelt u meteen het zitcomforte aan. U zult verbaast staan van de carbon en chroom accenten die het plezier van het rijden alleen maar doen verhogen.

laat u verassen door de vele extra’s die de js50rc u te bieden heeft zoals de centrale deurvergrendeling met afstandsbediening de elektrische ramen, retro verlicht dashboard, twee kleurige sportstoelen en nog met als optie airco.

De uitgesproken stijl

De 15″aluminium velgen , twee kleurig uitgevoerd (zwart /aluminium)dragen bij tot veiligheid en comfort. Zijn sportief karakter wordt benadrukt door de LED verlichting en zijn vloeiende daklijn en ingebouwde spoiler achteraan. Al laat zijn uiterlijk het niet echt toe dat het vermoeden er is voor een grote kofferruimte wanneer u deze opent zult  u verbaast zijn over de immense ruimte die de js50rc u biedt.

De JS50RC is leverbaar in diverse kleuren is leverbaar in twee uitvoeringen de Club en de Elegance.