Direct naar de inhoud.

Brommobiel leasen

Een brommobiel leasen? Dat kan!

Private Lease

Ben jij ook al enthousiast geworden over de leasemogelijkheden? Dan vertellen wij je graag wat je exact kunt verwachten, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Om je Afbeeldingsresultaat voor autolease twente"extra te overtuigen hebben wij alle voordelen van het leasen van een Ligier brommobiel nog eens overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

  • Voor een vast bedrag per maand rij jij al een nieuwe Ligier of Microcar brommobiel
  • Kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden zijn inbegrepen bij dit leasebedrag;
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk verzekering (UNIEK!);
  • TDM blijft jouw contactpersoon;
  • Jij hoeft je allen nog maar bezig te houden met tanken. De rest doen wij!;
  • Je kunt ook je huidige brommobiel of auto bij ons inruilen voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt dit precies?

TDM maakt het leasen van een brommobiel in de regio Groningen/Drenthe heel simpel. Bijkomend voordeel is dat je in termijnen betaalt en dus niet het hele bedrag in één keer. De termijnen zijn vast en er zijn dus geen onverwachte verrassingen in de toekomst. Jij weet exact wat je iedere maand kwijt bent want echt alle kosten zijn al bij de maandelijkse termijnen inbegrepen.

Verzekering en onderhoud

Veiligheid op de weg staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt daarom altijd even langs rijden bij TDM in Stadskanaal om je brommobiel te laten checken. Onze ervaren monteur zorgt snel en efficiënt voor het onderhoud van jouw brommobiel, zodat jij altijd veilig de weg op kunt. Uiteraard kun je ook bij ons terecht op momenten dat er schade aan jouw brommobiel is ontstaan.
Een all-risk verzekering is onderdeel van ons aantrekkelijke leasepakket en is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Ook die zorg nemen wij graag bij je weg. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs, dus daar hoef je je verder geen zorgen over te maken.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over de brommobielen en de uiteenlopende mogelijkheden voor koop of lease, kom dan eens langs. Onder het genot van een kop koffie geven wij je graag antwoord op al jouw vragen. Uiteraard kun je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 16.00 uur. Buiten deze werktijden, staan wij op afspraak voor je klaar.

Een offerte aanvragen of een gratis proefrit?

Via onze contactpagina kun je een offerte aanvragen voor een brommobiel naar jouw keuze. Wil je hem liever uitproberen, dan kun je ook een gratis proefrit aanvragen. Ook voor alle overige vragen staat TDM voor jou klaar.