Direct naar de inhoud.

Informatie over TDM Stadskanaal

Werkzaamheden

Werkzaamheden van TDM zijn het verkopen van voertuigen en onderdelen. Voertuigen die wij verkopen zijn: scooters en brommers. Ook voor tweede hands voertuigen kunt u bij ons terecht! Opzoek naar onderdelen? Die kunt u ook bij ons bestellen! Ook voor onderhoud kan u bij TDM terecht, wij zorgen ervoor dat uw voertuig goed onderhouden wordt en noteren wij voor u wanneer u weer terug moet komen. Reparatie en schadeherstel doen wij ook. Grote of kleine schade’s, het maakt niet uit TDM zorgt ervoor dat uw voertuig in goeie staat terugkomt.

Service

TDM biedt een hele brede service. Zo heeft TDM een RDW erkenning, hiermee kunnen wij gemakkelijk voertuigen op naam zetten en van naam afhalen en daarbij de juiste papieren direct uitprinten. Ook kunnen wij verzekeringen regelen. Dit doen wij via ANWB. Binnen 10 minuten kunnen wij uw voertuig verzekeren en de juiste papieren direct uitprinten (Kijk voor meer informatie op de site). TDM biedt ook 2 financieringsmogelijkheden, de eerste is een financieringsbedrag aanvragen, dit gaat via scooterflex (Kijk voor meer informatie op de site). De tweede mogelijkheid is leasen (Kijk voor meer informatie op de site). Stel, uw voertuig is kapot of u woont te ver weg om bij ons te komen voor onderhoud of reparatie dan kan TDM uw voertuig ophalen. Dit noemen wij de haal & breng service. Scooters halen wij op met de bedrijf bus en brommobielen halen wij op met onze truck.

Geschiedenis van TDM

in 2007 begon TDM aan huis als motorhandel, toen dit begon te lopen verhuisde TDM naar de Oosterkade om daar in loots verder te gaan met verkopen. Op deze locatie kreeg TDM de scooters. Na 2 jaar kreeg TDM de mogelijkheid om naar een pand te gaan aan de steenhouwer. Dit pand had een leuke openbare plek met een showroom en werkplaats. Op deze plek richtte TDM zich volledig op de scooters. Na 4 jaar aan de steenhouwer te hebben gezeten kreeg TDM de mogelijkheid om naar de Veenstraat te gaan, dit pand heeft een grotere showroom en een grotere werkplaats en op 1 december 2017 kocht TDM dit pand. Tot heden zit TDM nog steeds aan de Veenstraat.

Aanvullende informatie over TDM

TDM heeft aan de veenstraat een grote voorraad, dit doen wij zodat u, de klant, keuze heeft.

Alle prijzen die bij ons op de site en in de winkel staan zijn inclusief rijklaar/afleverkosten

Wat verkoopt TDM allemaal?

TDM verkoopt: Scooters en Brommers

Welke merken heeft TDM allemaal?

TDM heeft voor de Benzine scooters 4 merken: Sym, Peugeot, AGM en BTC. Voor de elektrische scooters 2 merken: Horwin en Ecooter.

Partners van TDM:

TDM heeft de volgende partners: Moteo, International Mobility Group, RDW, ANWB en Scooterflex

Contact informatie:

Veenstraat 22A

9502EZ Stadskanaal

Tel: 0599-769061

E-mail: info@tdeman.nl